lørdag, september 03, 2005

Utstilling på Verdal, eller...var det Steinkjer?

Tradisjonen tro skulle vi på Verdal på utstilling arrangert av Norsk Miniatyrhund Klubb...trodde vi! Utstillingsansvarlig i heimen hadde vært mildt sagt distré da utstillingsannonser og pm ble lest. Det var ikke én hund å se på Verdal...Stressfaktoren var stor da vi oppdaget at vi skulle være 4 mil lenger nord om 75 minutter, og vi måtte kjøre 2 mil tilbake for å hente Johnny, som var påmeldt til Steinkjer Hundeklubbs utstilling.

Nå var lykken bedre enn forstanden, og vi rakk frem i god tid, på riktig sted med riktig hunder. Phew!

Jarl og Johny var i ringen for dommer Arne Foss. Johnny var også i dag en dyktig liten herremann, men bråstoppet en og annen gang foran flere av de store vannpyttene som var i ringen. Han ble BIR, og fikk delta i gruppefinalen litt senere, hvor han ble plukket ut til å gå en ekstra runde i semifinalen, før gruppedommer Hans Almgren sa pent "takk for i dag".



Fender og Georg var de andre to gutta som skulle i ilden i dag. Fender hater fremdels å bli våt på bena, så vi var nok et underlig skue der vi etter beste evne forsøkte å få frem bevegelser i slalom mellom vannpyttene. Vi lyktes tydeligvis bra, for Fender ble plassert først i vinnerklasse, og premiert med CERT. Han endte dagen med å bli 2. beste hannhund, bak Georg som ble beste hannhund og Best I Motsatt kjønn. Fenders matmor debuterte i ringen som handler i beste hannhundklasse. Noe hun klarte kjempefint [applaus til Rita]. Desverre var vår faste fotograf opptatt ved anledningen, så vi fikk ikke foreviget øyeblikket. Vi venter spent på fortsettelsen :)


Etter den nå etterhvert tradisjonelle certburgeren på Mac Donalds [er det rart man blir overvektig? Hehehe], bar det hjem og opp i skogen med flokken. Plukket ikke blåbær i dag da, men studerte sopp. Det er MASSE sopp i skogen, men vi så ingen vi kjente for å ta med hjem og spise.




Ingen kommentarer: